ALU prozori

Alu prozori

ALU PROZORI


Aluminijumski prozori MR PVC SISTEMA izradjuju se po evropskim standardima. Naši aluminijumski prozori poseduju sledeće osobine:

  • Odličnu zvučnu izolaciju
  • Odličnu termičku izolaciju
  • Veliku mehaničku izdržljivost
  • Laki su za održavanje

Alu prozori su dosta čvršći od PVC ili drvenih prozora. Zbog svoje male težine mnogo su praktičniji za zastakljivanje većih površina. U zavisnosti od želje kupca aluminijumski prozori se mogu praviti u raznim oblicima i dimenzijama, a prilikom izbora istih u obzir moramo uzeti efikasnost kao i estetiku. Prilikom izbora i ulaganja novca u alu prozore kroz uštedu energije uloženo će Vam se vrlo brzo vratiti.

Alu prozori se mogu raditi od dve vrste profila, jedna je sa takozvanim termoprekidom a druga bez. ALU prozori sa termoprekidom se koriste za zastakljivanje stanova i kuća dok se ALU prozori bez termoprekida koriste uglavnom za zastakljivanje lokala,garaža i sl.
ALU prozore proizvodimo u svim dimenzijama, oblicima i načinima otvaranja. Pri izradi prozora koristimo kvalitetan italijanski okov FAPIM ili domaći STUBLINA.


Alu prozori

ALU prozori Vam takođe obezbeđuju energetsku efikasnost, visok kvalitet, konkurentnu cenu, zvučnu izolaciju i lako održavanje. Vi se odlučite za nas, mi ćemo Vam dati najbolju ponudu!

Sertifikati: Thyssen sertifikat

komentara: 1

Komentari
nenad
11/Nov/2015 12:16:53

Aluminijumski prozori su zakon. Lep izgled, lagani, odrzavanje neznatno, nema promaje, dobra izolacija, prezadovoljan sam.


Dodajte komentar

Alu prozori

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri