Balkonska vrata

BALKONSKA VRATA


Alu i pvc balkonska vrata

Balkonska vrata su u većini slučajeva slična prozorskim otvorima. Rađena su od istih materijala kao i prozori. Razlika je u dimenziji visine i širine. Ukoliko stranka želi, balkonska vrata mogu imati i aluminijumski prag (slično kao i za ulazna vrata) i poseban okov koji omogućava da se vrata zaključavaju poput klasičnih ulaznih vrata.

Izradjuju se od THYSSEN (Deceuninck Inoutic) profila koji mogu biti petokomorni ili šestokomorni sa različitim varijacijama stakla kao i od aluminijumskih profila grčkog proizvodjača ALUMIL koji mogu biti sa i bez termoprekida.

Balkonska vrata se takodje u pvc-u rade u standardnoj beloj boji, mahagoni i zlatni hrast koje su sa teksturom drveta, a kod aluminijumske stolarije pored bele to su još braon i siva (eloksirana).

Jednokrilni balkonac i dvokrilni prozor sa roletnom
Jednokrilni balkonac i dvokrilni prozor sa roletnom

Dvokrilni balkonac u mahagoni boji
Dvokrilni balkonac u mahagoni boji


Balkonska vrata

Balkonska vrata po meri i zahtevima kupca. MRPVC Sistem nudi kvalitetna vrata i povoljnu cenu. Ako se odlučite za nas, mi ćemo Vam dati najbolju ponudu!

Sertifikati: Thyssen sertifikat

komentara: 1

Komentari
Boris Jovanovic
03/Sep/2016 09:34:32

Postovani, Hteo bih da kupim: - dvokrilna terasna vrata, - otvaranje oba krila samo na stranu, - low-e staklo dvostruko, - bele boje, - sa isporukom na kucnu adresu, - materijal aluminijum ili pvc, - dimenzija 2200x1400. Zanima me sledece: - Dajete li garanciju, sta obuhvata i na koliki rok? - Koja je cena aluminijuma? - Koja je cena PVC? - Da li vrsite ugradnju i po kojoj ceni, s obzirom da se nalazim u Bajinoj Basti? Boris Jovanovic


Dodajte komentar

Balkonska vrata

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri