Pvc profili
PVC stolarija

Pvc profili


Materijali za vaš dom

PVC profili su dugoročni, jeftini i energetski prava investicija za vaš dom. Sa vekom trajanja od preko 50 godina ne biste trebali da razmišljate da li korisno ulazete svoj novac.
Stimulaciju za proizvodnju naših PVC profila preuzeli smo najviše iz oblasti dizajna, arhitekture i ekologije. Zvanični standardi kvaliteta su samo minimalni zahtevi koje svi Inoutic (bivši Thyssen) PVC profili ispunjavaju.

Naš cilj

Naš cilj je da kvalitetom i dizajnom zadovoljimo ne samo današnje kupce nego i one koji stoje pred nama u budućnosti.

Inoutic PVC profili prolaze niz testova za praćenje snage materijala, preciznosti izrade kao i završnu obradu i kvalitet. Renomirani Nemački i medjunarodni instituti potvrdili su trajnost, bezbednost i energetsku efikasnost i dizajn svih Inoutic PVC profila.

Prednosti naših profila

Sa našim PVC profilima tj. gotovim proizvodima, svojim klijentima pomažemo pri stvaranju održivog i energetski efikasnog doma. Naši proizvodi od PVC profila su laki za odrzavanje sa odličnom toplotno-izolacionom vrednošću.
Pri proizvodnji svih Inoutic PVC profila koriste se isključivo stabilizatori na osnovi cinka i kalcijuma bez dodataka olova.

Inoutic pvc profili

Naša firma kao distributer Inoutic PVC profila u svojoj ponudi ima dva petokomorna profila ELITE i ARCADE kao i jedan šestokomorni profil PRESTIGE.
Karakteristike izgled i preseke ovih profila možete naći na našem sajtu u meniju PVC profili i paneli.


Prednosti PVC stolarije

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje savršenu zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

Sertifikati: Thyssen sertifikat

Dodajte komentar

Pvc profili

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri