PVC prozori

PVC prozori

Osobine PVC prozora


PVC prozori Inoutic pokazuju kako se napredna Nemačka tehnologija koristi u kombinaciji sa praktičnim i dopadljivim dizajnom. To je zato sto oni ne treba samo da štede energiju već i da dobro izgledaju. Savremena stolarija mora da obezbede efikasnu zaštitu od hladnih nepovoljnih vremenskih uslova, protivprovalnu sigurnost, najbolji odnos cene i kvaliteta i minimalno tj. nikakvo održavanje. Svi ovi zahtevi za PVC prozore su ispunjeni od strane INOUTIC profila i same kompanije koja ih proizvodi.

Prednosti PVC prozora

  • PVC prozor igra veoma bitnu ulogu u uštedi energije i poboljšanju toplotne i zvučne izolacije i tu je u poredjenju sa drvenim ili ALU prozorom mnogo efikasniji. Te bolje izolacione sposobnosti će Vam pomoći da smanjite troškove struje i grejanja. Pogotovo se pravi efekat postiže kada se PVC prozori ustakle sa sad već uobičajenom opcijom trostrukog stakla.
  • PVC prozori imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Oni nude jasnu uštedu tokom nabavke, a i kroz celi životni ciklus. Drveni prozori su skuplji za oko 30% dok su ALU prozori skuplji čak i do 60 % od PVC prozora.
  • PVC prozori su laki za održavanje. Visok kvalitet PVC prozora pomaže pri njihovom lakom održavanju za koje Vam je povremeno potreban sundjer, obična voda i tečnost za sudove.
  • Izuzetna izdržljivost.
    Za razliku od drvenih prozora PVC prozori imaju izuzetno dug životni vek. Zbog svoje izdržljivosti i funkcionalnosti njihov životni vek je od 30 do 50 godina, a to znači da je investija u ove prozore, za koje nema ulaganja oko održavanja, izuzetno isplativa.
  • Veliki izbor oblika i boja.
    Zahtevi savremenog dizajna su se veoma promenili u odnosu na prošlost kada je pravougaoni, drveni prozor najčešće u beloj, a ređe u braon boji bio sinonim za prozor. Danas se prozori izrađuju u velikom broju oblika, odnosno po zahtevu kupca mogu biti i lučni, ovalni ili stakleni zidovi.

Kako izabrati veličinu PVC prozora?

Ranije su se stambeni objekti gradili tako da većina nije zadovoljavala ni minimum energetske efikasnosti. Danas, kada smo svesni činjenice da su prirodni resursi ograničeni i da energija koja je neopodna za potrošnju i održavanje objekata ima sve višu cenu, postaje veoma bitan način izgradnje i opremanja objekta. Kako su najveći energetski gubici upravo preko prozora veoma je bitno prilikom ugradnje ili zamene prozora da se oni pravilno dimenzionišu kako bi se energetski gubici sveli na minimum. Iz tog razloga sa severne strane objekta ugrađuju se prozori što manjih dimenenzija, dok sa južne strane se biraju prozori optimalne veličine. Na taj način se smanjuju energetski gubici tokom grejne sezone, ali i tokom vrelih letnjih dana kada je neopodno sprečiti prodor toplog vazduha u objekte. PVC prozori su upravo svojim izuzetnim osobinama, povoljnim odnosom cene i kvaliteta i mogućnošću izrade prozora različitih oblika nametnuli kao najkorišćeniji u građevinarstvu.

Postanite i Vi naš zadovoljni korisnik usluga!

PVC prozori kao rešenje

PVC prozori Vam obezbeđuju energetsku efikasnost, izuzetan kvalitet, pristupačnu cenu, mogućnost da oplemenite Vaš prostor novim oblicima i bojama prozora, zvučnu izolaciju i lako održavanje. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

Sertifikati: Thyssen sertifikat

komentara: 2

Komentari
Sasa
10/Dec/2015 07:54:20

Ograničenja PVC stolarije su u dimenzijama elemenata koji se mogu proizvesti, PVC kao materijal nije pogodan za elemente velikih dimenzija zasta se koriste drugi materijali.


Komentari
Ivana
13/Oct/2015 09:23:08

Zamenom starih prozora nisam očekivala ovoliki učinak. Veoma isplativa investicija. Sada kafu mogu da pijem i pored prozora i ne plašim se da ću se ukočiti kao ranije. Računi za grejanje manji, klima ne mora da radi ceo dan. Sve pohvale za MR PVC i Miloša.


Dodajte komentar

PVC prozori

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri