PVC stolarija
PVC stolarija

PVC stolarija


PVC stolarija je u našoj zemlji preuzela primat u odnosu na ostale materijale koji se koriste u procesu proizvodnje, tako da je više od trećine ugradjene stolarije u našoj zemlji od PVC-a.

Ranije su se prozori i vrata uglavnom izrađivali od drveta koje vremenom propada i zahteva konstantnu zaštitu farbanjem, izvija se i omogućava prodor toplog ili hladnog vazduha u prostorije.

Danas, zahtevi savremenog kupca su okrenuti ka energetskoj efikasnosti celih stambenih objekata koja podrzumeva i da materijal od kog se izradjuje stolarija poseduje iste osobine. PVC se zbog svojih osobina pokazao kao idealan materijal, sa jedne strane veoma otporan na atmosferske uticaje, dok objektu obezbeđuje idealnu zvučnu izolaciju, a sa druge strane kao materijal koji je veoma lak za održavanje i kod koga je konkurentna cena u odnosu na druge materijale.

Osobine PVC stolarije

PVC stolarija je svojom širokom primenom u građevinarstvu i izuzetnim iskustvima u svakodnevnom životu uspela da promeni predrasude koje su postojale o njoj kao jeftinom materijalu, lošeg kvaliteta. Preuzela je primat u oblasti energetske efikasnosti u odnosu na ostale materijale i osvojila tržište svojim izuzetnim osobinama. U modernoj arhitekturi su konačno imali materijal koji se može naći u širokom spektru boja, a od kog se mogu izraditi i veoma zahtevni oblici prozora i vrata.

Dugoročno gledano PVC stolarija je sa aspekta energetske efikasnosti tj. uštede energije veoma isplativa investicija. Ove činjenice su savremeni kupci svesni i to je jedan od razloga velike rasprostranjenosti ove vrste stolarije.

Šta nas izdvaja od drugih?

Naša firma se odlučila za izradu INOUTIC PVC stolarije i saradnju sa renomiranin nemačkim prerađivačem plastičnih masa INOUTIC DECEUNINCK. Kao firma kojoj su kvalitet izrađenih elemenata i zadovoljan kupac na prvom mestu, nudimo Vam širok spektar naših proizvoda.

Kod nas ćete dobiti:

  • profesionalnu uslugu,
  • veliki izbor proizvoda,
  • obučeno i prijatno osoblje,
  • kompletnu uslugu na zameni stare dotrajale stolarije,
  • demontažu i odvoženje stare stolarije,
  • postavljanje nove PVC stolarije i
  • obradu ivica prozora.
Postanite i Vi naš zadovoljni korisnik usluga!

Prednosti PVC stolarije

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje savršenu zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

Sertifikati: Thyssen sertifikat

komentara: 5

Komentari
Petar Bozovic
25/Nov/2015 04:45:58

Meni se posle ugradnje prozora pojavila vlaga na staklu u stanu i receno mi je da je to tako normalno. O cemu se radi?


Komentari
Andrea
18/Oct/2015 11:23:14

Nama je ugradnja PVC prozora resila problem vlage u dnevnoj sobi. Ne znam da li je do dihtovanja, ili do debljine stakla, ali prosle zime prvi put nije bilo fleke na zidu.


Komentari
Goran Babić
14/Oct/2015 07:24:04

Da li mi možete reći šta sve utiče na cenu PVC stolarije? Tražio sam više ponuda i dobio sa cenama koje se veoma razlikuju. O čemu se radi?


Komentari
Zoran Vasić
13/Oct/2015 09:29:03

Odlučio sam se da povećam energetsku efikasnost porodične kuće. Pošto nisam imao dovoljno novca da radim i izolaciju i zamenu stolarije, krenuo sam sa stolarijom. I na našu radost bio je pun pogodak. Uz pomoć kredita i pravih saveta u oktobru samo jedna vatra dnevno i kuća je topla. Hvala ekipi odličnih majstora iz MRPVC-a.


Komentari
majstor
13/Oct/2015 04:23:28

Na osnovu mnogobrojnih istraživanja, ali i praktičnih primera, pokazuje se da PVC stolarija ima niz prednosti u odnosu na drvenu i ALU stolariju. Pre svega odnos kvalitet/cena je favorizuje u odnosu na sve ostale vrste stolarije.


Dodajte komentar

PVC stolarija cene


PVC stolarija

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri