PVC stolarija blog

Provodljivost NE stakla punjenog Argonom


Provodljivost  NE stakla punjenog Argonom

Provodljivost NE stakla punjenog Argonom

 

Provodljivost  NE stakla punjenog Argonom

U poslednje vreme se pri izradi stolarije sve češće koristi staklo koje sadrži niskoemisioni film i punjeno je plemenitim gasom Argonom, takodje u standardnom termopan paketu 4+16+4 mm. Ovaj ne tako nov već standardni paket zamenio je obično-klasično termopan staklo 4+16+4mm zbog svoje pristupačne cene, a sto je jos bitnije zbog svojih termoizolacionih svojstava.Na samoj slici mozete videti kompletne karakteristike ovog stakla i sami se uveriti zasto za malu razliku u ceni dobijate mnogo bolju zvučnu I toplotnu izolaciju.

 

Kvalitetno staklo - energetska efikasnost i ušteda

Pri izboru stolarije većina ljudi zbog svoje neobaveštenosti traži profil koji ima sto više komora misleći da ce tako dobiti kvalitetniji proizvod i bolja izolaciona svojstva, medjutim u praksi nije tako. Kada pogledate prozor vidite da je njegova najveća površina u staklu, što znači da odabirom kvalitetnijeg stakla poboljšavate termoizolaciona svojstva i štedite na računu za grejanje koji u današnje vreme nisu mali. Kalkulacija je jednostavna. U startu neznatno veća ulaganaj u kvalitetno staklo, na duže staze, a da ne govorimo o periodu eksploatacije tj. korišćenja izuzetna ušteda energije.

Više podataka o kvalitetnom staklu možete pogledati u pdf dokumentu.

Sertifikati: Thyssen sertifikat

PVC i alu stolarija

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri