Pvc i alu roletne
Roletne

PVC i alu roletne


Alu i pvc prozori

Prozori se ubrajaju u najzahtevnije građevinske elemente u kući – stanu, oni daju ton arhitekturi, mogu povećati ali i smanjiti materijalnu vrednost kuće, stana. Čvrstoća, toplotna izolacija i zaštita od buke ono su što svaki pvc prozor mora nuditi, sve ostalo moguće je ugraditi i nadodati. Sistemi sa nekoliko komora osiguravaju da svojstva prozora budu kvalitetna, a zatvaranje i zaključavanje na nekoliko tačaka osigurava vas od provala i nasilnog otvaranja prozora. Zastakljivanje se vrši sa unutrašnje strane, a staklo učvršćujemo lajsnom za tu namenu koja dodatno daje stabilnost. Thyssen ( pvc ),Alumil( alu ) prozore možemo izraditi u svim željenim oblicima otvaranja (jednokrilno, dvokrilno, obrtno-kipno, klizno, lučno, okruglo) i bojama (bela, braon, siva i imitacija drveta-mahagoni i zlatni hrast). Prozore možete dekorisati ukrasnim lajsnama u staklu koje mogu biti u beloj i zlatnoj boji kao i različitim varijacijama stakala koje pored estetskog izgleda omogućavaju i veću zaštitu od buke, sunca i UV zračenja.

Pri postavci prozora možete se odlučiti i za naše okapnice i podprozorne daske koje imamo u svim veličinama.

Roletne, mehanizam
Roletne, mehanizam

ALU roletna - spoj
ALU roletna - spoj

Roletne
Roletne


Prednosti PVC stolarije

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje savršenu zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

Sertifikati: Thyssen sertifikat

komentara: 1

Komentari
Marija Vauda
24/Jun/2016 04:40:45

Poštovani, da li radite servis? Pre mnogo godina su nam ugrađeni pvc prozori i pripadajuće roletne Thysen...bar tako nam je rečeno. Sada je roletna balkonskih vrata pala. Mislila sam da je u pitanju samo mehanizam za podizanje roletne, ali, majstor koji je došao da ga promeni....ustanovio je da je u pitanju gornji sistem, deo za namotavanje, Naime veći stepenasti točkić: plastični deo-koji drži jedan mali metalni deo, a koji je, inače zaliven u toj plastici- je napukao i taj metalni deo ispada. Kaže mi da je, do sada, drugi put u životu video ovaj sistem. Našla sam na internetu da vi imate Thyissen PVC proizvode, pa se, zato, vama i obraćam. Da li možete da mi kažete, da li vi imate ovakav sistem za roletne?. i delove za ovakav sistem? Majstor je izvadio tu metalnu šuplju šipku na čijim krajevima su ta dva plastična - veća - stepenasta točkića. Na jednom kraju postoji uliven metalni deo, a iz drugog je ispao,jer je,da ponovim, taj plastični žljeb koji ga drži napukao pa je ovaj ispao.... Pokušavam da budem što jasnija da vam olakšam odgovor. Poštovanje


Dodajte komentar

PVC i alu roletne

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri