Sigurnosna vrata CLASSIC
PVC stolarija

Sigurnosna vrata CLASSIC


CLASSIC

Sigurnosna vrata model Klasik (serija 50), namenjena su kao ulazna vrata u stambenim i javnim objektima.

Karakteristike ulaznih sigurnosnih vrata model Klasic ( serija 50 ):

  • odlična mehanička stabilnost
  • poseduju protivprovalnu ploču
  • dupla zaptivna guma na krilu i stoku obezbedjuje dodatnu zvučnu i toplotnu izolaciju
  • pružaju mogućnost montaže elektromehaničke - interfonske brave
  • takodje i mogućnost ugradnje automata-pumpe za samozatvaranje vrata
  • poseduju i pervajz lajsne koje se mogu montirati opciono

  • Izvrsne izolacione karakteristike visoke klase što potvrdjuje i atest IMS-a, Rb=38db
  • Debljina krila - 50mm
  • Sa spoljnim dekorativnim panelima koje vrata sadrže debljina krila iznosi 68mm i evo nekih bitnih karakteristika

ŠTOK

Štok vrata napravljen je od plastificiranog profilisanog čeličnog lima debljine 1,5mm. Dubina štoka je 68mm. Zbog pomenute dubine vrata se mogu montirati sa unutrašnje ili spoljne strane samog objekta nevezano za debljinu zida na koji se postavljaju jer vrata ne sadrže takozvane pervajz lajsne. Svetli otvor kroz koji se prolazi je kod ovog modela cak 78cm što je idealno kod zgrada stare gradnje gde su kompletni otvori oko 90cm. Štok poseduje 3D šarke podesive u svim pravcima. Na štoku se takodje nalaze i dve fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u zadnji deo štoka što obezbedjuje vrata u jos 2 pozicije i onemogućava podizanje istih prilikom pokušaja nasilnog otvaranja. Prag je metalni kao sam štok i isporučuje se u kompletu sa vratima.

KRILO

Vratno krilo kod ovog modela izradjeno je od table čeličnog lima čija je debljina 1.2mm i ojačano je po obodima sa po dva uzdužna i poprecna omega profila. Kao što smo vec rekli debljina krila sa dekorativnim oblogama iznosi 68mm a ispunjeno je mineralnom vunom debljine 5cm što doprinosi boljoj termo i zvucnoj izolaciji a ujedno ispunjava i sve protivpožarne standard. Dekorativne obloge čija je debljina 8mm mogu biti od iverice ili medijapana i oivičene su aluminijumskim lajsnama koje su plastificirane u boji stoka. U ponudi se nalazi širok spektar boja, a posebno je zanimljivo što ne morate da izaberete obe strane vrata u istoj boji. Uz vrata ide i širokougaona špijunka čija je boja prilagodjena boji ostale opreme na vratima ( prag , kvake , brave ).

BRAVE

Model Klasik o osnovnoj varijanti poseduje jednu kas bravu koja moze biti od italijanskih proizvodjača Securemme ili Mottura. Zaključavanje se vrši u 6 tačaka: Po 1 šip koji izlazi prema gornjem tj. donjem delu stoka i 4 šipa koji izlaze iz same brave. Opciono se može ugraditi i gornja brava koja sa unutrašnje strane sadrži leptir a sa spoljne kodirane ključeve. I to takodje italijanskog proizvodjaca Cisa. Ova brava pruža dodatnu zaštitu i sigurnost jer zabravljuje vrata na dodatne 4 tačke, i kao takva najčešće se koristi kada ste u stanu ili pri kratkim izlascima iz istog. Štitnici, kvake cilindri su u standardnoj varijanti izradjeni u srebrnoj hromiranoj varijanti, ili mogu biti po Vašem izboru.

Sigurnosna vrata modeli Classic


Prednosti PVC stolarije

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje savršenu zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

Sertifikati: Thyssen sertifikat

Sigurnosna vrata CLASSIC

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri