Sigurnosna vrata
PVC stolarija

Sigurnosna vrata


Sigurnosna vrata štite objekat od obijanja, provale, kao i oružanog probijanja, odlikuje ih izvanredna sigurnost konstrukcije i dopadljiv dizajn. Sigurnosna vrata su proizvedena po evropskim standardima i sadrže zamenljive cilindre. Svi modeli sigurnosnih vrata imaju garanciju od 2 godine. Modeli sigurnosnih vrata TAL 1 i TAL 2 proizvode se u dimenzijama 90x202 i 100x205 dok su kod modela TAL 3 dimenzije 90x202 I 96x205.Sva tri modela mogu biti u beloj i braon boji.

Štok i krilo sigurnosnih vrata napravljen je od čeličnog lima čija debljina odredjuje sam kvalitet i cenu sigurnosnih vrata. Šarke sigurnosnih vrata sakrivene unutar štoka tako da se ne mogu primetiti kada su vrata zatvorena što onemogućava podizanje istih prilikom pokušaja nasilnog otvaranja, i omogućava otvaranje sigurnosnih vrata pod uglom od 120º. Termo i zvučnu izolaciju obezbeđuje ispuna od kamene vune ili stirodora koja je smeštena između čeličnih polja unutar vrata Glavna brava je sa kodiranim cilindrom i 5 ključeva, i vrši zaključavanje u 12 tačaka i to: 3 šipa iz same brave, po dva šipa u gornjem i donjem delu koji izlaze takođe u pravcu same brave i po dva šipa koji izlaze prema gornjem i donjem delu štoka. Ova brava takođe poseduje dodatnu rezu za zaključavanje unutar stana i ne može se otvoriti sa spoljne strane pomoću ključa. Gornja brava takođe ima cilindar sa kodiranim ključem koji se koristi sa spoljne strane vrata i leptir sa unutrašnje strane. Ova brava pruža dodatanu sigurnost i konfor u još 4 tačke zaključavanja. Štitnici i kvake su hromirani tj u srebrnoj boji.

Sigurnosna vrata modeli TAL 1 i CLASSIC glavna brava je kasa brava Italijanskih proizvođača CISSA ili MOTTURA.


Prednosti PVC stolarije

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje savršenu zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

Sertifikati: Thyssen sertifikat

Dodajte komentar

Sigurnosna vrata

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri