Ulazna vrata

ULAZNA VRATA


Ulazna alu i pvc vrata

Napravljena su od najkvalitetnih petokomornih profila "THYSSEN"(sada DECEUNINCK INOUTIC), otpornih na UV-zračenja ili mogu biti aluminijumska sa i bez termoprekida proizvedena od Grčkih profila ALUMIL, koji nude izvanrednu toplotnu i zvučnu izolaciju. Sva naša vrata okovana su sigurnosnim bravama. Ulazna vrata proizvode se u jednokrilnoj i dvokrilnoj varijantii. Najčešće su u beloj boji dok se u pvc varijanti rade još u boji mahagoni i zlatnog hrasta u teksturi drveta, a u alu varijanti mogu još biti siva i braon.

Jednokrilna pvc i alu vrata

Optimalne dimenzije jednokrilnih vrata su širine od 1000 do 1100 mm i visine od 2000 do 2100 mm. Za jednokrilna alu i pvc vrata postoji veliki izbor ukrasnih panela koje takodje možete videti na našem sajtu,ali ih isto tako možete i sami konstruisati sa dosta varijacija u izgledu koje vam omogućava kombinovanje stakala, lajsni u staklima, belog panela kao i kombinovanje postavki T prečki u istim.

Dvokrilna pvc i alu vrata

Optimalne dimenzije dvokrilnih vrata su širine od 1400 do 1700 mm sa pomoćnim krilom, i od 1700 do 2000 mm sa mogućnošću dva ista krila. Kao i kod jednokrilnih pvc i alu vrata i za varijantu dvokrilnih možete izabrati odgovarajući ukrasni panel, ili da ih sami uz našu sugestiju projektujete a naši stručni majstori će Vašu želju i zamisao sprovesti u delo.

Dvokrilna PVC ulazna vrata sa ukrasnim panelom
Dvokrilna PVC ulazna vrata sa ukrasnim panelom

Jednokrilna PVC vrata zlatni hrast u teksturi drveta
Jednokrilna PVC vrata zlatni hrast u teksturi drveta

Dvokrilna bela ALU vrata
Dvokrilna bela ALU vrata


Ulazna vrata

Ulazna vrata daju sigurnost vašem domu. Mi nudimo visok kvalitet proizvoda i konkurentnu cenu. Vi se odlučite za nas, mi ćemo Vam dati najbolju ponudu!

Sertifikati: Thyssen sertifikat

komentara: 2

Komentari
David
20/Mar/2016 01:15:02

Pozdrav, da li mozete da mi kazete sve u vezi isporuke,cene i placanja za dvokrilna PVC ulazna vrata sa ukrasnim panelom jer sam ozbiljan kupac ?


Komentari
Rajko
11/Nov/2015 12:17:03

Postovani, moliv vas orjetacionu ponudu za ulazna vrata stan Dimenzije hodnika 250x135 od zida do zida Vrata standarne velicine 200x90 sa fiksnim panelima sa strane i iznad vrata Pozdrav


Dodajte komentar

Ulazna vrata

Najbolji odnos kvalitet/cena. Kontaktirajte nas za ponudu.

Naziv firme -MR PVC Sistem doo
Adresa -Mike Alasa 50,lokal 25, Beograd
Telefon -011/3285-214
Mobilni -063/102-85-22; 060/3203005

PVC prolecna akcija

Krediti za ustedu energije

Cenovnik za proizvodjače

Alu stolarija Beograd Facebook Alu stolarija Twitter

Rekli su o nama

Moje iskustvo sa ovom firmom je za svaku pohvalu i preporuku. Korektni, profesionalni i vredni.

- Mikica Preduzetnik

Zašto ugraditi pvc stolariju?

PVC stolarija je energetski efikasna, jeftinija u odnosu na ostale materijale, obezbeđuje zvučnu izolaciju, jednostavna za održavanje i proizvodi se u širokom spektru boja i oblika. Mi smo se odlučili za INOUTIC, a Vi se odlučite za nas!

PVC i alu stolarija

Naši partneri